GASTRO 28.11.2017 | autor: BETANIE
So zimným obdobím nie sú spojené len zimné radovánky, ale aj vysoko kalorické jedlá, ktoré menej chránia telo pred vírusmi, a navyše sa z nich aj priberá. Dobré je, ak práve v chladnom období roka zahrniete do svojho jedálneho lístka viac tuzemského ovocia.
viac...GASTRO 18.11.2017 | autor: CELESTA
Slovensko leží v strednej Európe a je obklopené horami. Tradičné zeleninové pokrmy sú tie, ktoré sa varili na našom území po dobu niekoľkých storočí. Našim prastarým matkám sa osvedčili jedlá z kapusty a mrkvy, hojne používali uhorky, cesnak, cibuľu či bielu reďkev.
viac...GASTRO 25.10.2017 | autor: PORUS
Čerstvé zelené vňate a aromatické druhy zeleniny sú vynikajúce nielen na spestrenie a dochutenie stravy, ale sú aj zdrojom mnohých hodnotných látok. Okrem vitamínov a minerálov obsahujú aj ďalšie biologicky účinné prvky, ktoré pomáhajú chrániť ľudský organizmus pred chorobami.
viac...Arizonská hviezda strieborného plátna Emma Stone, narodená iba v roku... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Vydávala sa z veľkej lásky. Štramáka, ktorý ju viedol k... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...