GASTRO 5.4.2017 | autor: ISIS
Morské ryby poskytujú organizmu vysoké množstvo vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov. Rybie mäso je nielen chutné, ale je aj cenné. Je zdrojom vitamínu A, B12 a D, obsahuje jód, železo a aminokyseliny, ktoré významne podporujú činnosť nervovej sústavy.
viac...GASTRO 16.3.2017 | autor: IZOLDA
Jablká sú na trhu k dispozícii celoročne, v širokej palete odrôd a z mnohých zemí pôvodu. Tento druh ovocia dobre ladí s hruškami, nielen v kompótoch, ale aj v džemoch. Pri domácej výrobe želé a rôsolov ich možno kombinovať tiež s kivi, slivkami a iným ovocím.
viac...GASTRO 17.2.2017 | autor: ZIVA
Pod pojmom zverina rozumieme rôzne zvieratá, ktoré nie sú domestikované a dodnes si udržali mnoho zo svojho pôvodného charakteru. Vysoká zver patrí do čeľade cicavcov jeleňovitých, ktorých typickým znakom sú parohy. Medzi tieto prežúvavce patrí napríklad jeleň, los a sob.
viac...GASTRO 8.2.2017 | autor: AINE
Pečenie je tak trochu umením, bez praktických skúseností sa pri ňom nezaobídeme. Recept, kuchynské pomôcky aj ingrediencie si treba pripraviť vopred a mať poruke všetko potrebné. Dobré je, ak ovládame zopár trikov, ktoré sladkým dobrotám dodajú ešte väčšiu lahodnosť.
viac...Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
V detskom domove, v ktorom Milada vyrastala, bol dostatok stravy, oblečenia i činností,... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...