GASTRO 30.1.2017 | autor: OCEÁNA
Pýtate sa, čo môže byť pre človeka tak dôležité ako vzduch? Pravdepodobne je toho viac, no jedno z popredných miest v tomto rebríčku zastáva určite vitamín C. Organizmus ho potrebuje denne aspoň 70 miligramov a ak sa dávka dlhodobo minimalizuje, telo začne štrajkovať.
viac...GASTRO 27.1.2017 | autor: IZOLDA
Mäso z vodných vtákov patrí medzi najobľúbenejšie na celom svete. Nespočetné množstvo gurmánov si rado pochutí na skvelej pečenej husi či kačici. No aj pokrmy z lovného vtáctva stimulujú, povzbudia metabolizmus a konzumentovi dodajú dobrú energetickú kvalitu.
viac...GASTRO 11.1.2017 | autor: MONETA
Sušené ovocie - marhule, hrozienka, brusnice, datle, figy, slivky a iné, sú bohaté na sacharidy. Sú zdrojom vitamínov, vlákniny a minerálnych látok. Najbohatšie na draslík a sodík sú sušené marhule. Sušené banány majú najvyšší obsah horčíka, figy obsahujú veľa vápnika.
viac...GASTRO 1.1.2017 | autor: FELICITAS
Existuje niekoľko desiatok tisícov druhov rýb a tie sladkovodné sa pomerne často vyskytujú na našich tanieroch. Vari najznámejším druhom u nás je kapor, pstruh, štuka, sumec, zubáč a úhor. Príprava rýb je pomerne jednoduchá a receptov na ich spracovanie je viac ako dosť.
viac...Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Ivana pochádzala z mesta, od detstva bývala v paneláku a s domácimi... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...