GASTRO 26.11.2016 | autor: ZIVA
Provensálske korenie je zmes sušených bylín - názov je odvodený z oblasti Provensálsko. Zmes obvykle obsahuje okrem tymianu aj rozmarín, bazalku a niekedy tiež majoránku, oregano a saturejku. Korenie sa často používa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb a grilovaného mäsa.
viac...GASTRO 29.10.2016 | autor: ARTEMIS
Pod pojmom južné ovocie poznáme ovocie z tropického a subtropického pásma, ktoré sa delí na tri kategórie - citrusové plody, suché plody a ostatné. Pozitívne vplyvy ovocia v tretej kategórii - kivi, mango, ananás a mnoho iných sú na ľudský organizmus nesporné.
viac...GASTRO 25.10.2016 | autor: AGTARA
Medzi dôležité prírodné zdroje vitamínu C patrí ovocie - čierne ríbezle, citrusy, kivi, jahody a iné. Zo zeleniny je to červená paprika, brokolica, kel, kaleráb, petržlenová vňať a zelené bylinky. No jednou z najbohatších studníc prírodného céčka sú malé a nenápadné, no o to výdatnejšie šípky.
viac...STAR LIFE autor: DERO
Na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov minulého storočia patrila medzi... viac...
Hoci je Michael Jacskon už niekoľko rokov po smrti, stále má svojim verným... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Martina pochádzala z malej malebnej dedinky a do veľkomesta sa prisťahovala pred takmer... viac...
Túto sezónu vládnu výrazné farby
TRENDY autor: MAŤA
Jeseň už dávno nie je len o tlmených či zemitých farbách... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...