Suroviny: údené mäso – množstvo podľa chuti, kyslá kapusta, klobása, zemiaky, sušené hríby, sladká červená paprika, polievkové korenie, rasca, múka a kyslá smotana.
Údené mäso uvaríme vo vode. V druhom hrnci varíme kapustu, klobásu a sušené hríby. Pred dovarením do neho pridáme zvlášť uvarené zemiaky s rascou, na kocky pokrájané údené mäso a zátrepku, ktorú pripravíme z vody, múky a sladkej mletej červenej papriky. Dochutíme podľa potreby polievkovým korením. Pred podávaním môžeme ozdobiť kyslou smotanou v tanieri.
Ďalšie recepty
STAR LIFE autor: DERO
Herečka Charlize Theron patrí už skoro dvadsať rokov medzi najväčšie... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Vydávala sa z veľkej lásky. Štramáka, ktorý ju viedol k... viac...
Túto sezónu vládnu výrazné farby
TRENDY autor: MAŤA
Jeseň už dávno nie je len o tlmených či zemitých farbách... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...