Suroviny: 100 g mrkvy, 100 g petržlenu, 100g zeleru, 100 g kalerábu, 100 g zemiakov, 100 g zelenej fazuľky, olivový olej, jarná cibuľka, rasca, čierne korenie, polievkové korenie, mleté čili, soľ a petržlenová vňať.
Do hrnca dáme olivový olej a sprudka v ňom opečieme všetku nadrobno nakrájanú zeleninu. Potom pridáme vodu, soľ, rascu, celé čierne korenie, polievkové korenie a varíme na miernom ohni domäkka. Na tanieri dochutíme mletým čili a dozdobíme nadrobno posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou alebo kôprom, podľa chuti.
STAR LIFE autor: LEA
Alfred James Pacino je navždy zapísaný v zlatom fonde kinematografie s... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Úspešná spisovateľka, scenáristka a moderátorka Emma... viac...
Skutočné príbehy autor: LADA
V detstve trpela nedostatkom lásky a pozornosti. Želmíra bola nechcené... viac...
Novinka, ktorá podporí organizmus
TRENDY autor: MAJA
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...