Suroviny: 5 šťavnatých chemicky neošetrených citrónov, 700 g trstinového cukru, 570 ml vody a 25 g kyseliny vínnej.
Olúpte citrónovú kôru, nakrájajte ju na tenké plátky a dajte ich spolu s cukrom do misy. Pridajte vriacu vodu a premiešajte. Vyšťavte citróny a šťavu spolu s kyselinu vinnou pridajte ku kôre. Nechajte vychladnúť. Potom sirup preceďte a uchovávajte ho zatvorený v nádobe zo skla. Na jeden pohár citronády potrebujete dve polievkové lyžice sirupu.
STAR LIFE autor: AZURA
Hollywoodska herecká stálica Andy Garcia sa narodil na Kube a pravdepodobne aj... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Martina pochádzala z malej malebnej dedinky a do veľkomesta sa prisťahovala pred takmer... viac...
Chystáte sa rekonštruovať kuchyňu?
TRENDY autor: SANDRA
Plánujete rekonštrukciu kuchyne? Keďže to zrejme nebude malá... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...