Suroviny: makrela, kúsky karfiolu, zeleru, kalerábu a feniklu, sójová omáčka, soľ, korenie podľa chuti, pár kvapiek citrónovej šťavy a hlávkový šalát.
Makrelu alebo iný druh ryby pokvapkáme citrónom, osolíme a okoreníme. Na panvici podusíme s trochou vody zeleninu - karotku, zeler, kaleráb a hľuzy sladkého feniklu. Rybu položíme na zeleninu, priklopíme a dusíme domäkka. Na záver pridáme vňať z feniklu, zeleru a dochutíme sójovou omáčkou. Podávame s čerstvým šalátom.
Ďalšie recepty
STAR LIFE autor: DERO
Ak ste sa ešte nezaradili medzi obdivovateľov seriálu Vikingovia, je čas zmeniť... viac...
Arizonská hviezda strieborného plátna Emma Stone, narodená iba v roku... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Z vonku pôsobila Etela vždy introvertne, no jej najbližší, rodičia i... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...