Suroviny: hlávkový šalát, šunka – množstvo podľa chuti, sterilizovaná kukurica, vajcia, strúhaný chren v sladkokyslom náleve, tatárska omáčka, dve až tri polievkové lyžice kyslej smotany alebo bieleho smotanového jogurtu a jarné cibuľky.
Hlávku šalátu rozoberieme, opláchneme, dáme do misy. Pridáme šunku, kukuricu a vajcia uvarené natvrdo. Vrch ozdobíme chrenom a polejeme tatárskou omáčkou rozmiešanou s kyslou smotanou alebo bielym jogurtom. Všetko posypeme očistenou jarnou cibuľkou pokrájanou na jemné kolieska, kto má rád, aj s vňaťou. Podávame s pečivom.
Ďalšie recepty
Hoci je Michael Jacskon už niekoľko rokov po smrti, stále má svojim verným... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Pred vyše pätnástimi rokmi si Kristína strednú školu... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...