Suroviny: 600 g hladkej múky, lyžičku cukru, kocku droždia, lyžičku soli, 7 lyžíc olivového oleja, 350 ml vody. Na náplň kečup, cesnak, tuniak, olivy a syr viacerých druhov.
Pripravíme si kvások z droždia, 2 lyžíc múky, cukru a vlažnej vody - zmiešame kvások s ostatnými surovinami a vypracujeme vláčne cesto. Rozdelíme ho na štyri diely a plníme náplňou. Pečieme v rúre nastavenej na 250°C.
STAR LIFE autor: DERO
Na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov minulého storočia patrila medzi... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Príroda dala Jolane do vienka vrodenú pokoru. Bola však aj... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...