Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: kuracie stehná alebo prsia, citróny, olivový olej, cesnak, zemiaky, jarné cibuľky, bazalka alebo iné čerstvé bylinky, sušený tymian, mleté čierne korenie a soľ.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny na cesto: 300 hladkej múky, 200 g masla a 100 g cukru. Na krém: 120 g cukru, 75 g vanilkového pudingu, 500 ml mlieka, 350 ml smotany na šľahanie. Na ozdobu: 500 g čerstvých jahôd, 1 ks želatíny, mätové lístky.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: rezance, krevety, čili papričky, jarná cibuľka, fazuľové struky alebo bambusové klíčky, sezamový olej, sladkokyslá omáčka, sójová omáča, soľ, vajcia a voda.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: rezance z kuracích pŕs alebo stehien, cesnak, zázvor, korenie, med, sójová omáčka, šťava z pomaranča a olej. Príloha: listová zelenina.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: horká čokoláda 200 g, mandľová múka 3 lyžice, krupicový cukor 150 g, maslo 200 g, štyri vajcia, kypriaci prášok, múčkový cukor, jedna až dve čili papričky, morská soľ, čokoládová poleva a hoblinky bielej čokolády na ozdobu.
Smotanová polievka so žihľavou
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: mladé lístky žihľavy, maslo, hladká múka, slanina, zeleninový vývar, soľ, mleté čierne korenie, polievkové korenie, syr a kyslá smotana.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 1 kg kapra, 100 g masla, cibuľa, 250 g šampiňónov, soľ, sójová omáčka, polievkové korenie a čierne korenie podľa chuti.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: Na cesto: maslo 125 g, múčkový cukor 100 g, hladká múka 225 g, nastrúhaná kôra z polovice citróna, dva žĺtky a voda, asi 30 ml. Na náplň: maslo 80 g, kryštálový cukor 125 g, orechy 140 g, hladká múka 30 g, jeden žĺtok a vanilková esencia. Figy na ozdobenie.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: stopkový zeler, mrkva, cibuľa, zeleninový vývar, maslo, zázvor, muškátový oriešok, mleté čierne korenie, čerstvá petržlenová vňať a smotana.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: zemiaky, vajce, maslo, hrubá múka, mletý mak, práškový cukor, soľ, olej, malinová alebo ríbezľová marmeláda. Obmena receptu - miesto maku použiť strúhanku.
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Erika, plná vzrušujúceho očakávania, stála na prahu života.... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi. Talent, hlas, mikrofón a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...