Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 1 hrnček ryže, 2 hrnčeky vody, olivový olej, 1 mrkva, 2 papriky, 2 paradajky, 1 konzerva hnedej sterilizovanej fazule, mleté čierne korenie, polievkové korenie a soľ.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 300 g cíceru, 150 g koreňovej zeleniny - mrkva, zeler, petržlen, 2 strúčiky cesnaku, 2-3 polievkové lyžice múky, lyžička sladkej mletej papriky, 1–2 lyžice olivového oleja, soľ, polievkové korenie, oregano, petržlenová vňať, kto má rád, kúsok chilli papričky.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 500 g zemiaky, rasca, cibuľa alebo pór, mlieko, bobkový list, petržlenová a zelerová vňať.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 300 g hovädzí krk, 100 g slanina, cibuľa, cesnak, hovädzí vývar, červené víno, rozmarín, bešamel, soľ a korenie.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 250 g menších hlavičiek repy, 100 g balkánskeho syra, 100 g tvrdého syra, olivový olej, rímska rasca, chilli, korenie a soľ.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: paradajky, uhorka, červená cibuľa, hlávkový šalát, syr feta, čierne olivy, olivový olej, červený vínny ocot, soľ, čierne korenie a oregano.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 4 ks cibule, 1dcl olivového oleja, polievková lyžica cukru alebo medu, 3 dcl tmavého piva, zeleninový vývar alebo bujón, soľ, čierne korenie, vetvička tymianu. Príloha: 100g syra čedar a bageta.
Cibuľu nakrájanú na väčšie rezance opražíme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme hnedý cukor alebo med a za stáleho miešania skaramelizujeme. Karamel podlejeme pivom, dôkladne premiešame a... viac...
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: päťstogramový balíček lístkového cesta, 250 g tofu, hlávku karfiolu, tri paradajky, tri polievkové lyžice oleja, dve cibule, soľ, čierne mleté korenie, trošku polievkového korenia a čerstvého posekaného oregana, lyžicu posekanej petržlenovej vňate, kocku zeleninového bujónu, dve lyžice jemnej strúhanky, 1 dl mlieka, tri vajcia a štipku rasce.
Karfiol očistíme a rozoberieme na ružičky. Vodu dáme variť s kockou bujónu, vhodíme do nej karfiol a povaríme do polo mäkka, vyberieme a necháme vychladnúť. Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska... viac...
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 250 g polohrubej múky, 2 ks taveného syra, 200 g bryndze, 20 g droždia, 200 ml mlieka,100 g kyslej smotany, 100 ml oleja, 1 vajce, kocka cukru, soľ a kôpor podľa chuti.
Recepty autor: BRIGIT.SK
Suroviny: 150 g cíceru, 400 ml vody, cibuľka, 2 zelené papriky, 3 rajčiny, polievková lyžica olivového oleja, polievková lyžica múky, 150 g kyslej smotany, polievkové korenie, soľ, vetvička čerstvého rozmarínu, štipka čerstvej bazalky, štipka bieleho a kajenského korenia, bagetky ako príloha.
STAR LIFE autor: BLANKA
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Od desiatich rokov Monika vyrastala ako polosirota. Mamička jej skonala v náručí... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...