GASTRO 1.3.2019 | autor: FELICITAS
Žihľava je často nazývaná kráľovnou bylín a tiež krv čistiaca bylina. Ku konzumácii je vhodná nielen pre svoje liečivé účinky, ale tiež preventívne. Posekanú žihľavu je možné v čerstvom stave používať aj ako obklad. Na rôzne neduhy pomôže tiež žihľavový kúpeľ.
viac...GASTRO 5.1.2019 | autor: MORFEUS
Syry sú zdravé, chutné a obľúbené potraviny. Niekto uprednostňuje tavené, iný tvrdé druhy. Podľa zrenia rozoznávame čerstvé a zrejúce syry, pričom každý z nich má inú farbu, vôňu, chuť a konzistenciu. Syry sú skvelou pochutinou v studenej kuchyni, aj špecifickou ingredienciou do mnohých varených jedál. viac...
GASTRO 25.11.2018 | autor: FELICITAS
V kuchyniach strednej Európy sa horčica začala používať približne v deviatom storočí a stala sa neoddeliteľnou súčasťou rôznych pokrmov. Konzumuje sa s párkami, s klobásami, s údeným mäsom, no pridáva sa aj do mnohých jedál teplej kuchyne, ktorým dodáva skvelú chuť aj vôňu.
viac...STAR LIFE autor: ARIELA
Čo má spoločné New Yorčanka Francine Joy Drescher a Londýnčan Charles ... viac...
STAR LIFE autor: DERO
Matt Damon a Ben Affleck sú v Hollywoode ostrieľanými hercami. Každý z... viac...
Rozhovor s osobnosťou autor: ANDREA
Skutočné príbehy autor: LADA
Od detstva Gabriela snívala o svojej dospelej budúcnosti. V myšlienkach si... viac...
Tipy a triky autor: BRIGIT.SK
Dabingový herec Peter Krajčovič začal dabovať ako osemročný - jeho debutom bol legendárny detský film Bambi.... viac...
Zvodná Španielka Penélope Cruz sa narodila 28. apríla 1974 v Madride a hoci študovala klasický balet a... viac...
Šarmantná moderátorka a humoristka Elena Vacvalová má rada zem, kvety, trávu, dážď a zvieratá. Záhrada je pre ňu priestor pre aktivitu aj... viac...